Moşteanu, deputat USR PLUS: Am discutat cu cei de la AUR. Avem 122 de semnături, deci putem depune moţiune de cenzură

Deputatul USR PLUS Ionuţ Moşteanu a anunţat că reprezentanţii formaţiunii au discutat cu AUR şi că împreună au 122 de semnături, deci pot depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.

1129 afișări
Imaginea articolului Moşteanu, deputat USR PLUS: Am discutat cu cei de la AUR. Avem 122 de semnături, deci putem depune moţiune de cenzură

Deputatul USR PLUS Ionuţ Moşteanu a anunţat că vineri va avea loc o şedinţă a coaliţiei.

„Premierul Cîţu a pierdut susţinerea USR PLUS pentru a conduce în continuare acest guvern de coaliţie. În acest moment, Cabinetul funcţionează fără o susţinere majoritară parlamentară. Am cerut coaliţiei o întâlnire în cursul zilei de astăzi, nu a fost posibilă, înţelegem că mâine ne vom întâlni în şedinţă de coaliţie, în care premierul Cîţu trebuie să înţeleagă să facă un pas în spate. Şi-a dovedit limitele, a dovedit că a folosit abuzuv puterea cu care a fost învestit de căte această coaliţie şi cerem PNL să facă o nouă propunere de premier”, a declarat Moşteanu.

Acesta susţine că USR PLUS vrea să continue coaliţia de guvernare, cu această structură ministerială: „Referitor la zvonurile din spaţiul public: nu se pune problema să facem schimb de ministere, tot felul de trocuri. Avem o structură, nişte portofolii ministeriale şi aşa va rămâne”.

Moşteanu a anunţat că USR PLUS a discutat cu AUR pentru o eventuală moţiune de cenzură.

„Următorul pas este şedinţa de coaliţie, apoi dacă Florin Cîţu se agaţă de scaunul de la Palatul Victoria, aşa cum l-am pus în Parlament, îl vom da jos tot în Parlament. Am discutat cu toate partidele politice despre o eventuală moţiune de cenzură. (...) Am discutat cu cei de la AUR pentru a vedea dacă avem o variantă de a strânge semnăturile. Împreună cu AUR avem 122 de semnături, deci putem depune o moţiune de cenzură. Rămâne să discutăm despre text. Aş vrea să nu ajungem aici, dar asta depinde de doar de maturitatea politică a Florin Cîţu”, a mai spus deputatul US PLUS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici