Moşteanu: Premierul Ciolacu nu vrea să aflăm câţi bani cheltuie Iohannis pe deplasările externe

Guvernul a avizat negativ proiectul care interzicea clasificarea, ca secrete de serviciu, a informaţiilor privind cheltuirea banilor publici, anunţă purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu: „Premierul Marcel Ciolacu nu vrea să aflăm câţi bani cheltuie Klaus Iohannis pe deplasările externe”.

200 afișări
Imaginea articolului Moşteanu: Premierul Ciolacu nu vrea să aflăm câţi bani cheltuie Iohannis pe deplasările externe

Moşteanu: Premierul Ciolacu nu vrea să aflăm câţi bani cheltuie Iohannis pe deplasările externe

„Premierul Marcel Ciolacu nu vrea să aflăm câţi bani cheltuie Klaus Iohannis pe deplasările externe. A avizat negativ proiectul depus de mine care interzicea clasificarea, ca secrete de serviciu, a informaţiilor privind cheltuirea banilor publici. Excepţie vor face doar cheltuielile legate de securitatea naţională. Să aflăm şi noi câţi bani cheltuie aleşii noştri, votaţi de milioane de români, cu plimbările prin alte ţări”, scrie pe Facebook Ionuţ Moşteanu.

El afirmă că românii trebuie să afle „cât a costat călătoria lui Klaus Iohannis atunci când s-a întâlnit cu viceprimarul din Rio de Janeiro, ori atunci când a mers cu o aeronavă de oligarhi în Japonia”.

„Cu escală la Sibiu. Transparenţa trebuie să devină normă, nu excepţie. Sper ca domnul Marcel Ciolacu să se răzgândească, iar legea să fie votată de toţi parlamentarii PSD. Aveţi curaj”, încheie Moşteanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici