Moţiunea simplă împotriva ministrului Marcel Boloş se dezbate în 4 martie

  • Moţiunea simplă împotriva ministrului de Finanţe, Marcel Boloş, se va dezbate luni, 4 martie.
  • Documentul este intitulat „Ministrul Boloş, inventatorul şi păzitorul taxei pe boală trebuie să plece”.
160 afișări
Imaginea articolului Moţiunea simplă împotriva ministrului Marcel Boloş se dezbate în 4 martie

Moţiunea simplă împotriva ministrului Marcel Boloş se dezbate în 4 martie

Moţiunea împotriva ministrului Marcel Boloş se dezbate luni, 4 martie.â, de la ora 16.00.

În 5 martie parlamentarii sunt chemaţi să voteze moţiunea simplă.

Deputaţii USR şi Forţa Dreptei au depus luni o moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe, Marcel Boloş. Documentul este intitulat „Ministrul Boloş, inventatorul şi păzitorul taxei pe boală trebuie să plece”.

„În conformitate cu articolului 12 din Constituţie şi a articolului 189 din regulamentul Camerei Deputaţilor, vă anunţ că deputaţii USR şi deputaţii Forţa Dreptei depun moţiunnea simplă <Ministrul Boloş, inventatorul şi păzitorul taxei pe boală trebuie să plece>”, a spus deputatul USR Ionuţ Moşteanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici