Motreanu: PNL va desemna candidaţi la alegerile locale cu cel puţin 20% în intenţiile de vot

Secretarul general al PNL, deputatul Dan Motreanu, şef al campaniei liberalilor pentru euroalegeri, a declarat, luni, la finalul şedinţei Biroului Politic Central, că liderii PNL au decis ca la alegerile locale să desemneze drept candidaţi persoane cu peste 20% în opţiunile electoratului.

1 afișare
Imaginea articolului Motreanu: PNL va desemna candidaţi la alegerile locale cu cel puţin  20% în intenţiile de vot

Motreanu: PNL va desemna candidaţi la alegerile locale cu cel puţin 20% în intenţiile de vot

„Am discutat, astăzi, despre pregătirea PNL pentru alegerile pentru Parlamentul European şi pentru cele locale din 2008. Pot să vă spun că această vară va fi una activă pentru noi”, a declarat Motreanu.

El a adăugat că filialele PNL au obligaţia ca, în perioada 15 iulie – 1 septembrie, să facă sondaje de opinie la nivelul comunelor şi oraşelor sub 20.000 de locuitori pentru a identifica posibilii candidaţi la posturile de primar pentru alegerile locale.

„Vom face sondaje şi pentru municipiile şi oraşele reşedinţă de judeţ pentru a avea candidaţi performanţi. Pot să vă spun că decizia noastă este de a nu desemna candidaţi care să nu întrunească cel puţin 20% din opţiunea electoratului din circumscripţia în care vor candida”, a adăugat secretarul general liberal.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici