Motreanu: Protocolul cu PNŢCD va fi semnat marţi seară

Secretarul general al PNL, Dan Motreanu, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că preşedintele liberalilor, Călin Popescu Tăriceanu, va semna protocolul de colaborare cu PNŢCD marţi seară, după şedinţa BPC în care vor fi validaţi candidaţii propuşi de ţărănişti.

10 afișări
Imaginea articolului Motreanu: Protocolul cu PNŢCD va fi semnat marţi seară

Motreanu: Protocolul cu PNŢCD va fi semnat marţi seară (Imagine: Mediafax Foto)

"S-a agreat într-adevăr acest acord cu PNŢCD pentru a fi semnat. Acordul se va transforma într-un protocol de colaborare politică pe care îl vom semna oficial marţi seară, după şedinţa Biroului Politic Central", a susţinut Dan Motreanu.

Şeful de campanie al PNL a precizat că acest protocol va cuprinde numele candidaţilor PNŢCD ce vor apărea pe listele PNL. El a menţionat că liberalii au discutat cu liderii PNŢCD şi au agreat mai multe candidaturi, adăugând că din cele peste 20 de candidaturi discutate vor rămâne cel mai probabil 15 candidaturi, dintre care 2-3 în colegiile din Bucureşti.

În plus, Dan Motreanu a afirmat că preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, l-a anunţat pe liderul PNŢCD, Marian Miluţ, că va semna acel acord parafat între cele două formaţiuni în urmă cu o lună de zile.

Conform sursei citate, liberalii îşi vor lansa luni, la ora 13.00, la Sala Polivalentă din Bucureşti, candidaţii pentru alegerile parlamentare, eveniment la care nu vor participa însă şi candidaţii PNŢCD, având în vedere că aceştia vor fi validaţi abia marţi seară.

Preşedintele PNŢCD, Marian Miluţ, a declarat, sâmbătă, că preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a semnat "tot ceea ce trebuia să semneze" pentru ca ţărăniştii să candideze pe listele liberalilor, stabilindu-se deja candidaţii PNŢCD pentru "aproximativ" 15 colegii uninominale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici