Mutare politică: organizaţia PNL Târgu-Jiu a trecut cu totul la Partidul Social Democrat

Social-democraţii anunţă, joi seară, că organizaţia PNL Târgu-Jiu a trecut, în bloc, la PSD: „Practic, este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni”.

339 afișări
Imaginea articolului Mutare politică: organizaţia PNL Târgu-Jiu a trecut cu totul la Partidul Social Democrat

Mutare politică: organizaţia PNL Târgu-Jiu a trecut cu totul la Partidul Social Democrat

„Organizaţia PNL Târgu-Jiu a trecut, în bloc, la PSD. Echipa Organizaţiei Municipale a Partidului Social Democrat devine mai puternică, odată cu înscrierea celor aproape 300 de membri noi, împreună cu întreaga conducere a fostei organizaţii municipale a PNL. Totodată, membrii conducerii organizaţiei PSD a Municipiului Târgu-Jiu au votat numirea lui Adrian Dăianu, directorul societăţii Edilitara, în funcţia de vicepreşedinte. Practic, este vorba despre un pas făcut în bloc de oameni care nu se mai identifică cu noua abordare a liberalilor gorjeni şi au ales o echipă a cărei preocupare principală o reprezintă dezvoltarea Municipiului Târgu-Jiu şi, implicit, a judeţului Gorj”, anunţă PSD Gorj.

PSD Gorj precizează că „are uşile deschise spre toţi cei care vor să se implice activ în susţinerea proiectelor bune pentru judeţ”.

„Obiectivul conducerii PSD Târgu-Jiu este acela de a câştiga alegerile locale de anul viitor, dar, mai mult decât atât, este bunăstarea târgujienilor. Pentru PSD, oamenii sunt pe primul plan, iar preocuparea conducerii partidului este aceea de a sprijinii gorjenii indiferent de apartenenţa lor politică. Pentru asta, Partidul Social Democrat Gorj are uşile deschise spre toţi cei care vor să se implice activ în susţinerea proiectelor bune pentru judeţ, astfel că în perioada următoare sunt aşteptaţi şi alţi noi membri care se vor înscrie în PSD”, se arată în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
psd,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici