Năstase, după plecarea lui Steriu din PSD: Sper să stabilizăm situaţia din partid

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, luni, după demisia din partid a deputatului Valeriu Steriu, că speră ca situaţia din PSD să fie stabilizată prin deciziile care urmează să fie luate la Comitetul Executiv, Consiliul Naţional şi Congresul formaţiunii.

27 afișări
Imaginea articolului Năstase, după plecarea lui Steriu din PSD: Sper să stabilizăm situaţia din partid

Năstase, după plecarea lui Steriu din PSD: Sper să stabilizăm situaţia din partid (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Nu am discutat cu Steriu încă. Sper ca noi, prin deciziile pe care le vom lua la Comitetul Executiv, la Consiliul Naţional, la Congres să realizăm ceea ce este esenţial, şi anume să stabilizăm situaţia partidului", a comentat Năstase.

El a precizat că trecerea în opoziţie a PSD, pe o perioadă relativ lungă, creează o anumită dificultate pentru anumiţi membri de partid.

"Unii, din cauza presiunilor actualei puteri, şi-au pierdut locurile de muncă. Şi în Parlament sunt foarte multe tentaţii şi presiuni. La BPN am discutat cum să procedăm. Marţi vom avea nişte întâlniri pentru a pregăti Comitetul Executiv, de săptămâna viitoare. Vom avea şi o întâlnire cu grupurile parlamentare", a conchis Năstase.

Deputatul Valeriu Steriu a demisionat din PSD şi, începând de luni, s-a alăturat grupului independenţilor condus de Gabriel Oprea, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse parlamentare.

Steriu este deputat de Olt şi a fost secretar de stat în Ministerul Agriculturii în Guvernul Năstase.

De asemenea, Steriu a fost şef al Departamentului pentru Agricultură al PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici