Năstase: Întotdeauna există o altă carte în mânecă

Fostul premier Adrian Năstase a declarat, vineri, înaintea Consiliului Naţional al PSD, că pentru cineva ca el nu există un moment care să fie "ultimul", el apreciind că "întotdeauna există o altă carte în mânecă".

1 afișare
Imaginea articolului Năstase: Întotdeauna există o altă carte în mânecă

Năstase: Întotdeauna există o altă carte în mânecă (Sursa: Arhiva Mediafax Foto)

"Să fim serioşi. Nu-mi plac cărţile de joc şi jocurile de cărţi. Cred că există întotdeauna o altă carte în mânecă. Pentru cineva ca mine, ca să vă spun cu uşoară aroganţă, nu cred că există un moment care să fie ultimul. Şi acesta va fi un moment care poate să însemne ceva sau altceva", a spus Năstase, întrebat dacă actuala candidatură la preşedinţia Consiliului Naţional ar fi ultima carte pentru Năstase.

"Eu sper că (acest Consiliu Naţional - n.r.) va însemna adăugarea mea la echipa PSD care trebuie să pregătească alegerile", a declarat Năstase.

Întrebat cum comentează declaraţiile preşedintelui PSD, Mircea Geoană, potrivit cărora Năstase ar avea probleme de imagine şi ar trebui să se retragă, fostul premier a răspuns: "Probleme de imagine am mai auzit, mi-a mai spus şi Traian Băsescu că am probleme de imagine. Ceea ce ştiu este că sunt nevinovat şi că am suferit în aceşti ani din cauza unor dosare politice care s-au dovedit derizorii".

Consiliul Naţional al PSD a fost convocat pentru vineri, pentru a-şi alege preşedintele, unde sunt înregistrate două candidaturi – Adrian Năstase şi Dan Mircea Popescu – şi pentru a desemna trezorierul, unde este înregistrată o singură candidatură – cea a lui Aristide Roibu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici