Năstase: Nu cred că i-ar face bine lui Traian Băsescu să mă vadă în delegaţia PSD

Preşedintele CN al PSD, Adrian Năstase, a declarat, vineri, că nu va face parte din delegaţia social-democrată care va merge la Cotroceni, pentru că nu crede că prezenţa sa în această delegaţie i-ar face bine şefului statului, Traian Băsescu.

14 afișări
Imaginea articolului Năstase: Nu cred că i-ar face bine lui Traian Băsescu să mă vadă în delegaţia PSD

Năstase: Nu cred că i-ar face bine lui Traian Băsescu să mă vadă în delegaţia PSD (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu merg. Nu cred că i-ar face bine lui Traian Băsescu să mă vadă în delegaţia PSD", a precizat Năstase, răspunzând, astfel, unei întrebări care viza prezenţa sa la Cotroceni, în cadrul delegaţiei PSD-PC.

Întrebat de ce crede că prezenţa sa nu i-ar face bine lui Traian Băsescu, Năstase a precizat: "Este o părere, dacă obţineţi un alt punct de vedere din partea lui Traian Băsescu, să mi-l comunicaţi şi mie".

Năstase a mai spus că delegaţia trebuie să fie reprezentativă pentru conducerea PSD, indiferent de opţiunile personale ale membrilor care vor compune delegaţia, pentru că, indiferent de acestea, decizia finală va fi luată de către structurile oficiale ale PSD, respectiv Comitetul Executiv Naţional (CExN) şi Consiliul Naţional, (CN).

El a precizat, de asemenea, că purtătorul de cuvânt al delegaţiei PSD va fi Mircea Geoană, indiferent de componenţa delegaţiei.

Năstase a mai spus că PSD este câştigătorul politic ale alegerilor. "Dacă şi din punct de vedere moral PSD a câştigat, mă bucur că şi lucrul acesta a fost recunoscut de către cel care a lansat în politica românească aprecierile în legătură cu soluţiile morale sau imorale", a adăugat Năstase.

Din delegaţia PSD care va merge la Cotroceni nu va face parte nici Viorel Hrebenciuc.

Delegaţia va fi condusă de Mircea Geoană şi va avea în componenţa sa o serie de vicepreşedinţi, dar şi o parte dintre preşedinţii de organizaţii. Astfel, Miron Mitrea a anunţat, joi, că din delegaţie va face parte şi preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan.

Surse din partid au precizat, pentru MEDIAFAX, că din delegaţie va face parte şi preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie.

PC va fi reprezentat de preşedintele Daniela Popa, potrivit unor surse din partid.

Delegaţia PSD va pleca spre Cotroceni de la sediul central al partidului.

Citeşte şi:

Mitrea: PSD va negocia cu PNL dacă îşi flexibilizează poziţia

Băsescu: Poate fi şi varianta 29 decembrie pentru Guvern, dar urgenţa bugetului obligă la varianta 24

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici