Năstase şi Zgonea, reconfirmaţi de PSD în BP al Camerei

Adrian Năstase şi Valeriu Zgonea au fost reconfirmaţi, luni, în şedinţa grupului PSD din Cameră, reprezentanţii PSD pentru o funcţie de vicepreşedinte în Biroul Permament şi funcţia de secretar, neavând contracandidaţi.

12 afișări
Imaginea articolului Năstase şi Zgonea, reconfirmaţi de PSD în BP al Camerei

Năstase şi Zgonea, reconfirmaţi de PSD în BP al Camerei (Imagine: Raul Ştef/Mediafax Foto)

Năstase şi Zgonea nu au avut contracandidaţi pentru funcţiile în Biroul Permanent pe care le-au deţinut şi în sesiunea parlamentară precedentă, astfel încât în cazul lor nu s-a organizat vot pe buletine.

Pentru funcţia de chestor al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, deţinută de Nicolae Bănicioiu, şi-au mai anunţat candidatura Vasile Mocanu şi Cornel Itu.

Pentru funcţia de vicepreşedinte al Biroului Permanent, rămasă vacantă în urma demisiei Danielei Popa, şi-au anunţat candidatura Marian Sârbu, Aura Vasile, Mircea Duşa şi Bogdan Niculescu-Duvăz.

În cazul acestor ultime două funcţii, deputaţii PSD vor decide reprezenţanţii lor în conducerea Camerei prin vot pe buletine.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici