Năstase: Votul unanim pentru Cioloş la PE e un rezultat extraordinar pentru România

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD Adrian Năstase îl felicită pe Dacian Cioloş, într-o postare pe blog, pentru votul unanim obţinut în urma audierilor în PE pentru postul de comisar european, recunoscând că a fost sceptic în legătură cu un eventual succes al acestei nominalizări.

25 afișări
Imaginea articolului Năstase: Votul unanim pentru Cioloş la PE e un rezultat extraordinar pentru România

Năstase: Votul unanim pentru Cioloş la PE e un rezultat extraordinar pentru România (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Votul favorabil unanim pentru Dacian Cioloş, la Bruxelles, reprezinta un rezultat extraordinar pentru România. Performanţa sa este remarcabilă şi ne-a adus multă bucurie. Recunosc, am fost sceptic în legătură cu un eventual succes al acestei nominalizări, ţinând seama de marile interese din Europa în domeniul agriculturii. Cu atat mai mult, felicitări, Dacian Cioloş!", scrie Năstase pe blog.

Dacian Cioloş, desemnat comisar european pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, a fost avizat favorabil, vineri, în unanimitate, de grupurile politice din Parlamentul European. Prestaţia sa la audieri a fost lăudată atăt de parlamentarii europeni, cât şi de presă.

Adrian Năstase declara, la sfârşitul lui noiembrie 2009, că desemnarea lui Dacian Cioloş pentru postul de comisar european pentru Agricultură este un lucru pozitiv, dar că s-ar putea ca acesta să fie "un cadou otrăvit" din cauza dificultăţii acestui portofoliu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici