Video Neacşu, despre absenţa foştilor preşedinţi PSD la Congresul Extraordinar: Istoria partidului să nu fie participativă în partea negativistă

Marian Neacşu, secretar general al PSD, a declarat luni, legat de neinvitarea foştilor preşedinţi PSD la Congresul de sâmbătă, că îşi asumă "scăparea", dar nu s-a dorit ca foştii lideri să fie prezenţi la un eveniment care se anunţa tensionat.

1101 afișări

Viorica Dăncilă crede că este o ”scăpare” că de la congresul PSD au lipsit foştii preşedinţi de partid. "Cred că a fost o scăpare, am toată aprecierea pentru foştii preşedinţi ai partidului. A fost o scăpare acest lucru. (...) Nu puteam eu să fac invitaţii", a arătat premierul Viorica Dăncilă.

"Nu şi-a uitat partidul foştii preşedinţi, cum nu îşi uită istoria. Ţinem la istoria noastră şi mai veche şi mai recentă. Să sunem că a fost o scăpare. Mi-o asum. Nu e o scăpare premeditată, aveau mult loc în primul rând, cred că am avut în vedere cum se prefigura era un congres nu prea liniştit. Din fericire nu a fost aşa. Istoria partidului, reprezentată de foştii preşedinţi, să nu fie participativă în partea negativistă. Să spunem aşa. Mi-aş fi dorit ca foştii presedinţi să nu fie implicaţi în acţiunile de frondă pe care unii colegi le-au pregătit pentru congres. Din fericire ele nu s-au mai întâmplat, dar noi nu aveam de unde să ştim treaba asta", a declarat Marian Neacşu, secretar general al PSD.

De la Congresul PSD de sâmbătă au lipsit foştii preşedinţi ai partidului, printre care Ion Iliescu, Adrian Năstase sau Victor Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici