Negocierile politice dintre PSD, PNL, UDMR au fost amânate

  • Negocierile politice pentru formarea coaliţiei PSD-PNL-UDMR de miercuri au fost amânate.
  • „Am înţeles că urmează să se întâlnească doar echipele tehnice”, declară pentru MEDIAFAX surse politice
  • Liderii PSD şi PNL afirmă că prima desemnare a premierului le aparţine.
1990 afișări
Imaginea articolului Negocierile politice dintre PSD, PNL, UDMR au fost amânate

Negocierile politice dintre PSD, PNL, UDMR au fost amânate

UPDATE Marcel Ciolacu: „Săptămâna viitoare România va avea un guvern, este o obligaţie”

 Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că săptămâna viitoare România va avea un Guvern. Liderul social-democrat nu a spus dacă premierul va fi de la PNL sau de la PSD.

UPDATE De ce s-au amânat negocierile PNL-PSD-UDMR? Grindeanu: Schimbare de program din partea colegilor de la PNL

„Am înţeles că a existat o schimbare de program din partea colegilor de la PNL. Probabil că (întâlnirea - n.r.) va fi reprogramată”, afirmă Sorin Grindeanu

Ştire iniţială

„Am înţeles că rămâne ca azi (miercuri-n.r.) să se întâlnească doar echipele tehnice, iar întâlnirea pe partea politică să nu mai aibă loc”, au declarat petru MEDIAFAX surse politice.

„Astăzi (miercuri - n.r.) la ora 16 eu sper, cum ştiţi, că e o nouă întâlnire, şi nu doar eu sper, cred că deja ar fi cazul să ne apropiem de final, să închidem negocierile legate de programul de guvernare, să discutăm inclusiv acordul politic şi să îl închidem, urmând să trecem la etapa cealaltă, de negociere politică între cele trei formaţiuni parlamentare plus grupul minorităţilor”, spunea în cursul zile prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu.

Vreau să deblocăm situaţia, vreau să avem un Guvern cât mai repede, afirma liderul PNL, Frprin Cîţu: „Trebuie să ne întâlnim astăzi (miercuri - n.r.) şi să vedem care este situaţia de compromis”.

Conducerile PSD şi PNL au decis ca premierul să fie desemnat în sistem rotativ, însă fiecare vrea ca prima desemnare să îi aparţină.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici