Negoiţă i-a propus lui Pambuccian postul de ministru al Comunicaţiilor, oferta a fost refuzată

Premierul desemnat, Liviu Negoiţă, i-a propus liderului grupului parlamentar al minorităţilor, Varujan Pambuccian, să ocupe postul de ministru al Comunicaţiilor în guvernul pe care îl va forma, portofoliu refuzat însă de acesta, au declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

27 afișări
Imaginea articolului Negoiţă i-a propus lui Pambuccian postul de ministru al Comunicaţiilor, oferta a fost refuzată

Negoiţă i-a propus lui Pambuccian postul de ministru al Comunicaţiilor, oferta a fost refuzată (Imagine: Sorin Florea/Mediafax Foto)

"Negoiţă i-a propus lui Pambuccian să preia conducerea Ministerului Comunicaţiilor, dacă Parlamentul va acorda votul de învestitură Guvernului său, dar liderul grupului minorităţilor a refuzat oferta", au arătat sursele citate.

Contactat de MEDIAFAX, Pambuccian a confirmat informaţia, precizând că oferta nu trebuie tratată ca o "monedă de schimb" pentru un eventual sprijin acordat la votul din Parlament Guvernului Negoiţă.

"Am fost întrebat dacă nu vreau să preiau Ministerul Comunicaţiilor, dar am refuzat şi i-am spus premierului desemnat, pe care îl respect foarte mult, că nu vreau funcţii administrative. Eu sunt mai bun în zona de strategie, nu poţi fi bun în toate domeniile. Oferta nu este o monedă de schimb, a fost o propunere pentru mine, nu pentru grupul minorităţilor", a spus Pambuccian.

Premierul desemnat, Liviu Negoiţă, s-a întâlnit din nou, duminică, la sediul Guvernului, cu lideri PDL, grupul minorităţilor şi parlamentari independenţi, pentru discuţii privind formarea Cabinetului.

Varujan Pambuccian este membru al Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici