Nelu Tătaru, despre medicul-erou rănit în incendiul de la Secţia ATI din Piatra Neamţ: Suntem prieteni şi colegi de facultate

  • Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a dezvăluit faptul că medicul rănit în incendiul de la Secţia ATI din Piatra Neamţ i-a fost coleg de facultate şi este un bun profesionist.
  • Medicul este transferat în noaptea de sâmbătă spre duminică la Bucureşti şi apoi ar putea ajunge în Belgia.
1826 afișări
Imaginea articolului Nelu Tătaru, despre medicul-erou rănit în incendiul de la Secţia ATI din Piatra Neamţ: Suntem prieteni şi colegi de facultate

Nelu Tătaru, despre medicul erou rănit în incendiul de la ATI: Suntem prieteni şi colegi de facultate

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a spus că medicul rănit în timp ce încerca să-i salveze pe pacienţii de la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucureşti şi apoi ar putea fi dus în Belgia. Ministrul a dezvăluit faptul că medicul îi este prieten şi fost coleg de facultate.

„Este un profesionist, suntem şi prieteni, colegi de facultate. Îşi face meseria după cum am văzut şi în această seară încercând să salveze şi acei pacienţi”, a declarat ministrul Nelu Tătaru.

Ministrul Nelu Tătaru a mai spus că, în timpul pandemiei de Covid 19, Belgia nu accepta pacienţi din străinătate.

„Belgienii nu primesc nimic din exterior, dar fac o excepţie pentru noi, a vorbit si premierul Ludovic Orban acolo”, a precizat ministrul Sănătăţii.

O aeronavă Tarom este pregătită pentru a-l transfera în Belgia pe medicul erou, rănit în timpul tragediei de la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ. Decizia va fi luată duminică dimineaţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici