Nica: S-a fraudat atât de mult încât şi Bin Laden ar fi ieşit preşedinte dacă ar fi candidat

Vicepreşedintele PSD Dan Nica a declarat, joi, că volumul mare de voturi falsificate, care ar fi atestat de dovezile şi probele pe care PSD le-a primit în această perioadă, arată că şi Osama bin Laden ar fi ieşit preşedintele României dacă ar fi candidat.

15 afișări
Imaginea articolului Nica: S-a fraudat atât de mult încât şi Bin Laden ar fi ieşit preşedinte dacă ar fi candidat

Nica: S-a fraudat atât de mult încât şi Bin Laden ar fi ieşit preşedinte dacă ar fi candidat (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Dovezile şi probele pe care le-am primit în această perioadă ne arată că a fost vorba de o fraudare masivă. A fost vorba despre o fraudare organizată, sistematică şi coorodonată. Volumul mare de voturi falsificate ne arată că şi Osama Bin Laden, dacă ar fi candidat, ieşea preşedintele Româneii în aceste condiţii", a spus Nica.

El a arătat că este nevoie de o decizie a Curţii Constituţionale bazată pe probele şi dovezile prezentate de PSD, astfel încât să se redea sentimentul de încredere şi demnitate pe care ar trebui să îl aibă cetăţenii care au votat corect.

Nica a precizat că votul celor care şi-au exprimat acest drept în mod corect a fost "profund denaturat" de cei care au încercat să îl falsifice pe orice căi - de la fals la dare de mită, la trecerea morţilor pe listele de vot, la falsificarea proceselor verbale.

PSD a depus, marţi, la Curtea Constituţională, o cerere de anulare a turului al doilea al alegerilor prezidenţiale şi de repetare a scrutinului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici