Nicolae Ciucă, întâlnire cu medicii de familie: Voi avea o discuţie cu medicii de familie despre rolul tot mai important pe care îl vor avea

  • Nicolae Ciucă are întâlnire cu reprezentanţii asociaţiilor medicilor de familie.
  • Premierul vorbea, miercuri, despre „rolul tot mai important pe care îl vor avea, în condiţiile în care vor avea noi responsabilităţi cu privire la testarea pacienţilor la COVID-19”.
1258 afișări
Imaginea articolului Nicolae Ciucă, întâlnire cu medicii de familie: Voi avea o discuţie cu medicii de familie despre rolul tot mai important pe care îl vor avea

Nicolae Ciucă, întâlnire cu medicii de familie: Voi avea o discuţie cu medicii de familie despre rolul tot mai important pe care îl vor avea

Potrivit programului anunţat de Guvern, prim-ministrul Nicolae Ciucă are programată, la ora 10.00, o întâlnire cu reprezentanţii asociaţiilor medicilor de familie.

Vom avea o discuţie aici, la Guvern, cu medicii de familie despre rolul tot mai important pe care îl vor avea, în condiţiile în care vor avea noi responsabilităţi cu privire la testarea pacienţilor la COVID-19. Este un demers asumat împreună cu Ministerul Sănătăţii, cu domnul ministru, şi pe această cale căutăm de asemenea să putem să extindem atât implicarea, cât şi relevanţa şi responsabilitatea medicilor de familie în măsurile pe care noi le-am gândit pentru a putea face faţă valului cinci”, spunea miercuri Nicolae Ciucă.

El aprecizat că Guvernul va pregăti cu toată responsabilitatea gestionarea următorului val al pandemiei COVID-19 şi va aloca resursele necesare pentru protejarea sănătăţii oamenilor şi pentru a le asigura tratamentul adecvat în cazul în care vor avea nevoie de el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici