Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei, prins cu 108 km/h într-o zonă cu limită de 50 km/h

Nicolae Robu, fostul primar PNL al Timişoarei, a fost prins de poliţişti când conducea cu o viteză de 108 km/h într-o zonă cu limită de 50 km/h: „Am greşit, îmi pare rău, asum şi ... plătesc”.

249 afișări
Imaginea articolului Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei, prins cu 108 km/h într-o zonă cu limită de 50 km/h

Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei, prins cu 108 km/h într-o zonă cu limită de 50 km/h

„Am greşit, îmi pare rău, asum şi ... plătesc! Pentru că legea e lege şi trebuie să fie lege pentru toţi şi toţi trebuie să plătim când o încălcăm! Eram în drum spre Arad, în apropierea crescătoriei de pui Orţişoara. Înainte de a intra în zona celor câteva case aflate acolo, vis-a-vis se crescătorie, de pe sensul opus a apărut o maşină de poliţie care mi-a cerut să trag pe dreapta. Poliţistul mi-a spus respectuos -n-am ce să-i reproşez!-, că puţin mai spre Timişoara e un semn de restricţie de viteză, la 50 Km/h. I-am spus adevărul şi anume, că pur şi simplu nu l-am văzut, că eu eram pregătit să reduc viteza un pic mai încolo, la intrarea în dreptul acelor case, dar… asta e, dacă am greşit, am greşit, plătesc, legea e lege”, scrie pe Facebook Nicolae Robu.

El precizează că avea o viteză de 108 Km/h.

„Insist: nu eram in localitate. Îmi pare rău că s-a întâmplat aşa, îmi pare rău pentru momentul de neatenţie care a făcut să nu observ semnul de limitare la 50 Km/h. Dar, asum şi plătesc”, conchide Robu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici