Nicolăescu susţine că este urmărit de DNA şi serviciile secrete din ordinul lui Băsescu

Ministrul Sănătăţii, liderul liberal Eugen Nicolăescu, a declarat, sâmbătă, jurnaliştilor, că este urmărit şi crede că acţiunea este întreprinsă şi de reprezentanţii DNA, şi de serviciile secrete, la ordinul preşedintelui Traian Băsescu.

2 afișări
Imaginea articolului Nicolăescu susţine că este urmărit de DNA şi serviciile secrete din ordinul lui Băsescu

Nicolăescu susţine că este urmărit de DNA şi serviciile secrete din ordinul lui Băsescu

Întrebat despre informaţiile din presă după care există indicii legate de şpăgi primite de unii miniştri, indicii rezultate în urma ascultărilor telefoanelor, Nicolăescu a spus că, dacă cineva are asemenea informaţii, ar trebui să le dea, că el nu le are, însă ştie că are domiciliul supravegheat şi telefonul pus sub ascultare.

„Ştiu că am telefoane ascultate, am maşină în faţa casei, care stă zi şi noapte şi urmăreşte, ştiu că salariaţi ai ministerului se plâng şi ei de telefoane urmărite, ştiu lucrurile astea. Nu e o noutate pentru mine, ştiindu-l pe Traian Băsescu. Nu că e vinovat, e cauza a ce se întâmplă. El a dispus toate aceste lucruri, sunt convins de asta”, a declarat Nicolăescu.

El a spus că în momentul în care se deschide întâmplător uşa maşinii care îi supraveghează casa, înăuntru se vede un studio de televiziune, iar telefonul său scoate sunete ciudate când îl apropie de un radio, se întrerupe, uneori sună "aiurea" şi mesaje de pe telefonul lui sunt redirecţionate pe cel al soţiei.

Întrebat dacă în supravegherea locuinţei ar putea fi implicaţi paparazzi, Nicolăescu a infirmat varianta spunând: „Dac-ar fi paparazzi, aş fi mulţumit, dar nu sunt paparazzi”.

(Serviciul AUDIO al agenţiei MEDIAFAX vă pune la dispoziţie înregistrarea declaraţiilor făcute, la Târgu-Mureş, de ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu. Pentru a beneficia de acest serviciu puteţi accesa adresa de internet http://audio.mediafax.ro)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici