Nicu Ştefănuţă şi-a anunţat candidatura ca independent la alegerile europarlamentare

Europarlamentarul Nicu Ştefănuţă şi-a anunţat candidatura ca independent la alegerile europarlamentare din 9 iunie. Sub motto-ul „independent, dar nu singur”, Nicu Ştefănuţă a prezentat programul cu care va candida la primele alegeri din acest an.

285 afișări
Imaginea articolului Nicu Ştefănuţă şi-a anunţat candidatura ca independent la alegerile europarlamentare

Nicu Ştefănuţă şi-a anunţat candidatura ca independent la alegerile europarlamentare

„Am început şi continui să construiesc o mişcare verde progresistă, cu politici moderne europene, aşa cum sunt eu. Am alături de mine două mici partide, se numesc ACUM şi SENS, care sunt în această coaliţie. Am organizaţii din societatea civilă, organizaţii studenţeşti, lucrez cu tineri. Deci nu sunt singur şi sunt bucuros că am şi familia verde europeană, care susţine acest proiect politic în România. Credem cu toţii că România are nevoie de un partid şi de o mişcare verde progresistă cu adevărat, nu doar în nume, nu doar o faţetă”, a explicat Nicu Ştefănuţă.

El a fost ales eurodeputat la precedentele alegeri din partea Alianţei USR-PLUS.

Ştefănuţă a demisionat din partidul din care a fost ales, devenind eurodeputat independent şi membru în Grupul Verzilor în Parlamentul European, în martie 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici