Nicuşor Constantinescu: Inamicul politic numărul unu al PSD este PDL şi Traian Băsescu

Preşedintele CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a declarat, duminică seară, după întâlnirea conducerii PSD cu liderii din teritoriu, că inamicul politic numărul unu al PSD este PDL şi Traian Băsescu, mandatul PSD Constanţa fiind de a nu încheia niciun protocol cu PDL.

20 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Constantinescu: Inamicul politic numărul unu al PSD este PDL şi Traian Băsescu

Preşedintele Traian Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

"Mandatul organizaţiei judeţene PSD Constanţa este de a face un protocol cu PNL, indiferent de ce variantă, la guvernare sau în opoziţie. În nci un caz cu PDL şi cu Traian Băsescu. Considerăm că inamicul politic numărul unu al PSD este Traian Băsescu", a precizat Nicuşor Constantinescu.

El a arătat că până în acest moment nu există suficiente garanţii care să-i facă pe social-democraţi să creadă altfel despre Traian Băsescu şi PDL.

"Patru ani Traian Băsescu nu a reuşit să confirme faptul că se ţine de cuvânt atunci când îşi dă cuvântul. Nu avem garanţii suficiente că nu se va întâmpla la fel şi în viitorul guvern alături de PDL", a subliniat Constantinescu.

Citeşte şi:

Mazăre: "Tătuca" Băsescu nu va desemna premier dintr-o coaliţie PSD-PNL

Dragnea: Ori facem opoziţie, ori ne predăm PDL şi lui Traian Băsescu

Conducerea PSD se întâlneşte cu liderii din teritoriu

Tăriceanu: Este posibilă compatibilizarea programelor PSD şi PNL

Boc: Fiecare dintre noi vrea să coaguleze guvernul în jurul său

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici