Nicuşor Dan: Am convenit cu ministrul Energiei crearea unei centrale provizorii la CET Titan

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, susţine că, în urma discuţiilor pe marginea situaţiei energiei termice din Bucureşti, s-a convenit asupra necesităţii creării unei centrale provizorii la fostul CET Titan, care va permite furnizarea căldurii şi apei calde la parametri optimi.

447 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Am convenit cu ministrul Energiei crearea unei centrale provizorii la CET Titan

Sursa foto: Mediafaxfoto

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a avut joi discuţii cu conducerea Ministerului Energiei, dar şi cu reprezentanţi de la Elcen şi Termoenergetica, referitor la situaţia sistemului de energie termică din Bucureşti.

„Am convenit cu ministrul Energiei, Virgil Popescu, asupra necesităţii creării unei centrale provizorii la fostul CET Titan. Circuitul apei dinspre CET Sud şi zona de nord este foarte lung. Din acest motiv, se reduce presiunea apei, ceea ce duce la furnizarea căldurii sub parametrii normali”, a anunţat Nicuşor Dan la finalul discuţiilor.

El susţine că centrala provizorie va permite furnizarea căldurii şi apei calde la parametri optimi şi va reduce considerabil avariile la reţeaua de termoficare.

De asemenea, primarul general a anunţat că au început deja lucrările de reparaţii la 15 kilometri de conductă din totalul de 53 prevăzuţi în acest an, iar pentru alţi 40 de kilometri vor fi demarate licitaţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici