Nicuşor Dan, despre afirmaţiile Alinei Mungiu Pippidi cum că Uniunea ar fi fost ajutată de SRI în campanie: "O dăm în judecată!"

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a aflat, duminică, la Sibiu, despre afirmaţiile politologului Mungiu-Pippidi, cum că Uniunea ar fi fost ajutată de SRI în campanie, Dan considerând afirmaţiile „foarte grave” şi negând acest ajutor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3807 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, despre afirmaţiile Alinei Mungiu Pippidi cum că Uniunea ar fi fost ajutată de SRI în campanie: "O dăm în judecată!"

Nicuşor Dan despre afirmaţiile lui Pippidi: „O dăm în judecată! ”

Întrebat în conferinţă de presă, al Sibiu, despre afirmaţiile Alinei Mungiu Pippidi, exprimate într-un editorial, cum că SRI ar fi ajutat USR în campania electorală, Nicuşor Dan a declarat că nu ştie ce a spus politologul, dar că „e o afirmaţie foarte gravă”, pentru care va lua legătura cu Departamentul Litigii al partidului.

„O să vorbesc cu Departamentul Litigii, pentru că aceste afirmaţii ne fac rău. Nu ştiam de această declaraţie. Este o afirmaţie foarte gravă pentru care voi vorbi cu departamentul litigii”, a declarat Nicuşor Dan, duminică, la Sibiu.

Întrebat, în acest context, dacă a primit sau nu sprijinul SRI, Nicuşor Dan a răspuns: „Fără îndoială, nu! Clar, nu!”.

Preşedintele USR a mai afirmat că dacă Pippidi a afirmat că USR a primit sprijin de la SRI, opinia sa personală este că va trebui acţionată în instanţă.

„Dacă doamna Pipidi chiar a declarat asta, opinia mea personală este că da, o vom acţiona în judecată”, a mai spus liderul USR.

Peste 400 de membri ai USR, între care aproape tot grupul parlamentar, au participat în weekend, la Sibiu, la prima adunare a membrilor după alegerile parlamentare din luna decembrie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici