Nigel Farage denunţă politicile Guvernului britanic: "Brexitul a eşuat"

Politicianul britanic Nigel Farage, unul dintre promotorii retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană, afirmă că "Brexitul a eşuat" din cauza membrilor Partidului Conservator, aflat la guvernare, informează publicaţia The Telegraph.

1222 afișări
Imaginea articolului Nigel Farage denunţă politicile Guvernului britanic: "Brexitul a eşuat"

Sursa foto: Hepta/Mediafax Foto

"Marea Britanie nu a beneficiat de Brexit din punct de vedere economic, deşi ar fi putut. (...) Ceea ce a demonstrat Brexitul, mi-e teamă, este că politicienii noştri sunt aproape la fel de inutili precum erau comisarii de la Bruxelles. Am gestionat total greşit situaţia şi, dacă observăm lucruri simple, precum evoluţiile companiilor, impozitele corporative, îndepărtăm companiile din ţară", a afirmat Nigel Farage într-un interviu acordat postului BBC.

"În mod discutabil, acum ar trebui să avem din nou controlul, reglementăm domeniul afacerilor mai mult decât în perioada când eram membri ai Uniunii Europene. Brexitul a eşuat", a declarat Farage.

Întrebat dacă ar intenţiona să revină în politică, Nigel Farage a precizat: "Nu aş exclude acest lucru. Nu este prioritatea mea, dar, dacă e să fim sinceri, nu avem rezultate în privinţa frontierelor, nu avem rezultate în privinţa Brexit. Conservatorii ne-au adus într-o situaţie foarte, foarte proastă", a acuzat Nigel Farage.

Guvernul britanic a respins criticile lui Farage. Premierul Rishi Sunak este convins că Brexitul este un succes, a transmis Downing Street.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici