Nikolai Patruşev: „Moscova nu ameninţă Kievul, nu vrem război”. Dar rezerviştii ucraineni se pregătesc prin păduri

Preşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei răspunde acuzaţiilor occidentale astfel: „Nu avem nevoie de conflict”.

3283 afișări
Imaginea articolului Nikolai Patruşev: „Moscova nu ameninţă Kievul, nu vrem război”. Dar rezerviştii ucraineni se pregătesc prin păduri

Nikolai Patrushev: „Moscova nu ameninţă Kievul, nu vrem război”. Dar rezerviştii ucraineni se pregătesc prin păduri

Rusia nu are intenţia de a declanşat război Ucrainei, iar Moscova nu ameninţă Kievul: preşedintele Consiliului de Securitate al Federaţiei, Nikolai Patruşev, a răspuns astfel la acuzaţiile occidentalilor.

„Astăzi se spune că Rusia ameninţă Ucraina. Acest lucru este absolut ridicol. Nu există nicio ameninţare ”, a spus el reporterilor, după ce a depus coroane de flori la cimitirul Piskaryovskoye din Sankt Petersburg, pentru a comemora victimele asediului de la Leningrad.

„Nu vrem război. Nu avem nevoie deloc”, a întărit Patrushev.

Statele Unite sunt convinse că până, la jumătatea lunii februarie, riscul unui conflict este mare.

Nici Ucraina nu crede în vorbele Moscovei. În pădurile din jurul capitalei Kiev, rezerviştii se pregătesc de luptă. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici