Norica Nicolai afirmă că ALDE ar trebui să voteze Guvernul Cîţu: România are nevoie de stabilitate

Preşedintele Consiliului Naţional ALDE, Norica Nicolai, a declarat, joi, că parlamentarii formaţiunii politice din care face parte ar trebui să voteze Guvernul Cîţu, pentru că România are nevoie de stabilitate, în contextul intern şi internaţional actual.

483 afișări
Imaginea articolului Norica Nicolai afirmă că ALDE ar trebui să voteze Guvernul Cîţu: România are nevoie de stabilitate

Norica Nicolai afirmă că ALDE ar trebui să voteze Guvernul Cîţu: România are nevoie de stabilitate

„Parlamentarii ALDE ar trebui să voteze Guvernul Cîţu”, a declarat la RFI preşedintele Consiliului Naţional al formaţiunii, Norica Nicolai.

Aceasta a precizat că vorbeşte în nume personal, însă este de părere că România are nevoie de stabilitate, în contextul actual intern şi internaţional.

„Din punctul meu de vedere, chiar dacă partidul nu a dorit să voteze, eu cred că trebuie să privim această situaţie într-o conjunctură mult mai amplă şi internă şi internaţională şi să dăm o şansă acestui Guvern, în sensul că dăm o şansă stabilităţii ţării, crizele fiind imprevizibile, cea cu privire la coronavirus, nu ştim cum vor evolua cazurile, dacă vom fi confruntaţi cu o situaţie mult mai gravă, migraţia este iarăşi un subiect pe care nu trebuie să-l ignorăm, situaţia economică, nu numai în România, ci şi în Europa nu este una încurajatoare. Ca atare, cred că dincolo de simpatie şi antipatie, eu personal aş încuraja partidul să voteze învestirea Guvernului Cîţu”, afirmă preşedintele Consiliului Naţional ALDE.

Cu toate acestea, Nicolai crede că ceea ce se întâmplă face parte dintr-un „scenariu prestabilit”.

„Părerea mea este că ceea ce se întâmplă face parte dintr-un scenariu prestabilit. Nominalizarea domnului Cîţu care este destul de controversată, cel puţin din punctul de vedere al Parlamentului, am văzut moţiuni îndreptate împotriva domniei sale, avize negative la comisie, deci este o persoană care nu trezeşte foarte multă simpatie”, a spus Norica Nicolai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici