Noul sediu OLX, atracţie pentru tineri. Ce trebuie să ştii să faci pentru a fi angajat în companie - GALERIE FOTO

Noul sediu OLX este mediul în care oricine şi-ar dori să îşi desfăşoare activitatea, dar un job în companie presupune anumite aptitudini.

1842 afișări
Imaginea articolului Noul sediu OLX, atracţie pentru tineri. Ce trebuie să ştii să faci pentru a fi angajat în companie - GALERIE FOTO

Noul sediu OLX, atracţie pentru tineri. Ce trebuie să ştii să faci pentru a fi angajat aici - GALERIE FOTO

GALERIE FOTO 

Compania de anunţuri OLX Group, care reuneşte platformele Autovit.ro, Storia.ro şi Olx.ro, s-a relocat la începutul anului într-un spaţiu de birouri din clădirea America House, în centrul Bucureştiului, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei, citat de Business Magazin.

În spaţiul de 900 mp lucrează 65 de angajaţi, cu 40% mai mulţi faţă de anul trecut, în departamente precum marketing, vânzări, advertising, moderare şi customer support sau financiar.

Noul sediu OLX Group vine în contextul creşterii accelerate ale companiei din ultimii doi ani. În 2016, compania a scos pe piaţă peste 25 de locuri de muncă, dintre care 15 au acoperit arii noi de specializare. Pentru perioada de început a anului 2017, OLX Group îşi propune să recruteze 6 specialişti noi pe pozitiile de consultant de vânzări (Storia.ro), specialist suport clienţi (OLX), moderator de anunţuri (OLX), manager zonal de vânzări (Autovit.ro) şi graphic designer pentru toate cele trei branduri.

Citeşte continuarea articolului pe Business Magazin.
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici