OFF/ON THE RECORD, 17 iulie 2022. Invitat, ora 22.00: Alina Mungiu Pippidi

131 afișări
Imaginea articolului OFF/ON THE RECORD, 17 iulie 2022. Invitat, ora 22.00: Alina Mungiu Pippidi
Statele europene se confruntă cu o avalanşă de crize economice în timp ce România are în fruntea Guvernului un general de Armată. Cum face faţă guvernarea PNL-PSD-UDMR noilor provocări economice şi cum se descurcă Nicolae Ciucă în fruntea Executivului – afli din analiza Alinei Mungiu Pippidi, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.
 
Va exista o rocadă PNL – PSD în fruntea Guvernului anul viitor? De ce a eşuat USR? Unde este societatea civilă în România când o cauţi? Cine se profilează în cursa pentru Palatul Cotroceni în 2024?
 
Are şanse Klaus Iohannis să obţină un post european? Cum se mai simt statul de drept şi Justiţia în România? Răspunsurile la toate aceste întrebări le afli duminică, de la ora 22.00, de la politologul Alina Mungiu Pippidi, o voce marcantă a societăţii civile, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici