Olguţa Vasilescu: Guvernul a aprobat OUG care scuteşte băncile de plata 1,3 miliarde de lei

Olguţa Vasilescu a scris, marţi, pe Facebook că Guvernul Orban a aprobat o ordonanţă de urgenţă care scuteşte băncile de plata unei datorii de 1,3 miliarde de lei., fără avizele necesare. ”O ordonanţă pe sfertul de oră, lucrată pe genunchi de angajaţii ministerelor", a completat Olguţa Vasilescu.

492 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu: Guvernul a aprobat OUG care scuteşte băncile de plata 1,3 miliarde de lei

Olguţa Vasilescu: Guvernul a aprobat OUG care scuteşte băncile de plata 1,3 miliarde de lei

"Circul de stat s-a mutat la Palatul Victoria! Se dă o ordonanţă pe sfertul de oră, fără să fie avizele necesare, lucrată pe genunchi de angajaţii ministerelor aduşi de acasă ca să lucreze noaptea ca hoţii! Au aprobat şi scutirea băncilor de 1,3 mld lei, bani datoraţi statului ca urmare a unor hotărâri judecătoreşti. Nu mergeţi după fentă! Nu clienţii trebuiau să plătească, aceea e altă poveste, ci băncile!", a scris fostul ministru al Muncii Olguţa Vasilescu, marţi, pe Facebook.

Olguţa Vasilescu face trimitere la directorul unei bănci din România care "sărea ca migea în piaţă" la protestele contra guvernelor PSD.

"Printre cele scutite e şi una al cărei director sărea în piaţă ca mingea, alături de angajaţii săi, la protestele contra guvernelor PSD. Acum îşi primeşte plata, că doar nu îngheţa ca fraierul pentru principii! Vedetţ?Dacă nu au venit şi copiii să ţipe să plece PSD, nu merită alocaţii! Cică nu au bani pentru alocaţii şi pensii şi autostrăzi! Bine ca au pentru bănci!", a mai scris Olguşa Vasilescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici