Olguţa Vasilescu, replică pentru Iohannis: Cine a promulgat Legea Bugetului? Nu mai ştie ce a semnat?

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, se întreabă retoric, pe Facebook, în replică la afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis, cine a promulgat legea bugetului de stat acum câteva luni şi dacă şeful statului nu mai ştie ce a semnat.

2469 afișări
Imaginea articolului Olguţa Vasilescu, replică pentru Iohannis: Cine a promulgat Legea Bugetului? Nu mai ştie ce a semnat?

Olguţa Vasilescu, replică pentru Iohannis: Cine a promulgat Legea Bugetului? Nu mai ştie ce a semnat?

"Klaus Johannis: “Mai aveţi bani de pensii şi salarii?” Pai cine a promulgat Legea Bugetului de Stat acum câteva luni? Nu mai ştie ce a semnat?", a scris, marţi seară, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că Executivul trebuie să explice dacă mai are bani pentru pensii şi salarii până la finalul anului şi ce are de gând să facă cu Pilonul II, în contextul discuţiilor din ultimele zile.

"Se discută despre Pilonul II de pensii. Din păcate până şi cei de la PSD se contrazic, ba se desfiinţează, ba nu, ba se suspendă, ba nu, ba e proiect asumat, ba e neasumat. O harababură totală. Lumea îşi pune întrebarea de ce s-a creat această incertitudine din partea PSD, ce ţintesc? Nu s-au înţeles între ei? Greu de crezut. Unii îşi pun întrebarea dacă aceşti bani, dacă se suspendă Pilonul II vor fi folosiţi în altă parte. Ei trebuie să ne dea un răspuns. Cred că Guvernul şi PSD trebuie să răspundă public documentat la două întrebări: Ce aveţi de gând cu Pilonul II de pensii? Mai aveţi bani pentru pensi şi salarii până la sfârşitul anului?", a declarat marţi preşedintele Klaus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici