Oltean: DNA să facă public dacă sunt implicat în dosarul şpăgii, poate fi o comandă politică

Liderul PDL Ioan Oltean cere DNA să facă public dacă este implicat în dosarul şpăgii, menţionând că nu este vinovat, că este vorba despre un atac politic la adresa imaginii sale, care vine din interiorul sau din exteriorul PDL.

784 afișări
Imaginea articolului Oltean: DNA să facă public dacă sunt implicat în dosarul şpăgii, poate fi o comandă politică

Oltean: DNA să facă public dacă sunt implicat în dosarul şpăgii, poate fi o comandă politică (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Oltean a spus că nu are nimic pe conştiinţă, el acuzând unele televiziuni, care "se dau obiective", că doresc să îi afecteze imaginea.

Liderul PDL a spus că are un statut social şi politic care îi poate deranja "pe unii", care ar dori ca imaginea sa publică să aibă de suferit.

El a spus că informaţiile apărute în presă despre implicarea sa în dosar pot fi un atac politic, din interiorul sau din exteriorul PDL.

Oltean a declarat că "rămâne extrem de neplăcut suprins cu uşurinţa cu care anumite televiziuni judecă oameni pentru fapte pe care nu le-au săvârşit" şi a dat asigurări că "nu are niciun fel de implicare" în dosarul de corupţie de la Bistriţa.

"Vreau să vă spun, şi o fac cu toată responsabilitatea: n-am niciun amestec în acest dosar, nu am nicio calitate, n-am fost citat niciodată, nu am fost implicat sub nicio formă, nu m-am întâlnit cu nimeni, nu am promis nimănui absolut nimic. Este vorba doar de trei sau patru convorbiri telefonice dintre oameni care sunt părţi implicate într-un fel sau altul în dosar, dar din care nu rezultă că s-au întâlnit cu mine, că le-am făcut vreo promisiune, că m-am angajat într-un fel sau altul", a spus Oltean.

El a arătat că este vorba de convorbiri telefonice care au avut loc în 2009.

"Mai mult, e vorba de convorbiri telefonice ce au avut loc în anul 2009, iar în 2010, 2011, 2012 nu există nicio altă referire la prezenţa mea în acest dosar. Rămân extrem de neplăcut suprins pentru uşurinţa cu care anumite televiziuni judecă oameni pentru fapte pe care nu le-au săvârşit", a menţionat Ioan Oltean înainte de şedinţa BPN a PDL.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici