Oltean: După scandalul Remeş, nu mai vorbeşte nimeni la telefon

Vicepreşedintele PD Ioan Oltean a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că toţi demnitarii sunt precauţi în ceea ce priveşte subiectele abordate telefonic, atmosfera printre oamenii politici fiind, după dezvăluirile din scandalul Remeş, una de "teroare".

1 afișare
Imaginea articolului Oltean: După scandalul Remeş, nu mai vorbeşte nimeni la telefon

Oltean: După scandalul Remeş, nu mai vorbeşte nimeni la telefon

"Nu mai vorbeşte nimeni la telefon, e o teroare, asta este. Vă daţi seama că după dezvăluirea unor astfel de înregistrări fiecare ministru va fi extrem de prevăzător în ce priveşte subiectele pe care le abordează la telefon, nu numai miniştrii, orice fel de persoană publică îşi controlează foarte bine obiectul discuţiei abordate la telefon. Nu mai vorbesc de caltaboşi, de ţuică, nici măcar de femei”, a spus Ioan Oltean.

Vicepreşedintele PD a ţinut să precizeze că Marian Vanghelie a avut dreptate atunci când a spus că actualii guvernanţi nici măcar nu ştiu să fure.

„Am avut o discuţie cu un prieten de-al meu de la PSD care îmi spunea, zilele trecute, că se gândeşte la colegi de-ai lui, foşti miniştri şi demnitari din perioada 2000-2004, care râd în hohote când văd la ce mită s-a ajuns în actuala guvernare: ţuică, caltaboşi şi 15.000 de euro, când ei furau cu milioanele. Vorba lui Vanghelie: «Ăştia nici măcar nu ştiu să fure». A ştiut el ceva când a zis asta”, a declarat Oltean.

Întrebat ce fel de mită primeau miniştrii în perioada în care şi el făcea parte din executiv, Oltean a răspuns ironic: "Când eram eu ministru veneau oamenii cu rumeguş. Glumesc! Eram la început în perioada aceea. Cu ciuperci şi hribi, că eram ministrul pădurilor!”.

Biroul Politic Teritorial al PNL Sector 1 a decis, miercuri, sancţionarea lui Remeş cu suspendarea drepturilor ce decurg din calitatea de membru PNL, timp de un an.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici