Olteanu către Geoană: Tăriceanu nu a făcut curte puterilor din România pentru vreo funcţie

Preşedintele Camerei Deputaţilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, joi, referitor la faptul că liderul PSD Mircea Geoană l-a calificat pe premier drept "un accident", că Tăriceanu este un liberal consecvent şi un bun prim-ministru, care nu a făcut curte puterilor pentru funcţii.

23 afișări
Imaginea articolului Olteanu către Geoană: Tăriceanu nu a făcut curte puterilor din România pentru vreo funcţie

Olteanu către Geoană: Tăriceanu nu a făcut curte puterilor din România pentru vreo funcţie

"Preşedintele Tăriceanu, spre deosebire de Geoană, e liberal din 1990, a rămas în acelaşi partid din 1990 şi a făcut acelaşi tip de politică. N-a făcut curte pe rând tuturor puterilor din România pentru a-şi conserva vreo funcţie prin Ministerul de Externe, pe la vreo ambasadă sau ulterior prin Guvern. Deci a vorbi aici despre consecvenţă şi seriozitate este, din partea domnului Geoană, ca şi când ai vorbi de funie în casa spânzuratului", a declarat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Olteanu.

El a subliniat că liderul PNL, Călin Popescu Tăriceanu, "a fost un prim-ministru bun în acest mandat", menţionând că acest lucru este, în opinia sa, "mult mai important decât ce intenţii au avut Băsescu sau Geoană în 2004".

Pe de altă parte, liberalul a ţinut să îi reproşeze lui Mircea Geoană întâlnirile şi duscuţiile purtate în 2004-2005, la Cotroceni, cu preşedintele Băsescu.

"Spre deosebire de Mircea Geoană, eu nu stăteam să fac discuţii de alcov cu Traian Băsescu în 2004-2005, aşa că nu ştiu genul acesta de combinaţii meschine", a conchis Olteanu.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, afirmă, într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX, că premierul Călin Popescu Tăriceanu este un accident.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici