Olteanu: Lista PDL pentru europarlamentare se dă de la Cotroceni

Fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a declarat, sâmbătă, în staţiunea Covasna, că lista PDL pentru europarlamentare "se dă de la Cotroceni, respectiv de la preşedintele Traian Băsescu", iar pe ea se vor regăsi "toţi adulatorii" acestuia.

26 afișări
Imaginea articolului Olteanu: Lista PDL pentru europarlamentare se dă de la Cotroceni

Olteanu: Lista PDL pentru europarlamentare se dă de la Cotroceni

Olteanu a declarat presei că lista PDL pentru alegerile europarlamentare "se dă de la Cotroceni, respectiv de la preşedintele Traian Băsescu", pe aceasta urmând să se regăsească "toţi adulatorii” şefului statului care nu au obţinut un loc în Parlament sau un post de ambasador.

Liderul liberal a afirmat că "acesta este modul în care se plătesc facturile", iar pe lista PDL se vor regăsi Alina Mungiu-Pippidi sau Traian Ungureanu.

"Despre asta e vorba, iar PDL şi cadrele partidului vor înghiţi în sec, ca de obicei", a afirmat Bogdan Olteanu.

Acesta a participat, sâmbătă, la şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Covasna, care s-a desfăşurat în staţiunea Covasna.

Citeşte şi:

PDL Iaşi o va susţine pe Alina Mungiu-Pippidi pentru europarlamentare

Monica Macovei şi Traian Ungureanu, posibili candidaţi PDL pentru europarlamentare

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici