Olteanu: Nu are cum să existe o discuţie PSD-PNL privind un parteneriat la guvernare

Preşedintele Camerei, Bogdan Olteanu, a declarat că nu a existat şi nici nu are cum să existe o discuţie între PSD şi PNL privind un parteneriat la guvernare pentru că în PNL nu există niciun mandat în acest sens, iar decizia luată în unanimitate e de a nu face un astfel de parteneriat.

1 afișare
Imaginea articolului Olteanu: Nu are cum să existe o discuţie PSD-PNL privind un parteneriat la guvernare

Olteanu: Nu are cum să existe o discuţie PSD-PNL privind un parteneriat la guvernare

Liderul deputaţilor PSD,Viorel Hrebenciuc, a propus, marţi, la şedinţa grupurilor reunite ale social-democraţilor din Cameră şi din Senat, un parteneriat pe şase ani la guvernare între PSD şi PNL, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din partid.

"Nu a existat şi nici nu are cum să existe o discuţie între PSD şi PNL privitoare la un parteneriat la guvernare pentru că în PNL nu există niciun fel de mandat în acest sens. Decizia PNL a fost luată în unanimitate de a nu face un asemenea parteneriat", a declarat Bogdan Olteanu.

"Eu nu cunosc, nu mi-a spus nimeni din PSD că ar exista un asemena mandat din partea PSD. Nu există nici măcar una dintre părţile unei asemena discuţii, ca atare, până în acest moment, o asemenea discuţie nu a avut loc", a adăugat Olteanu.

El a arătat că nu cunoaşte conţinutul discuţiilor din grupurile parlamentare ale PSD şi nu poate comenta, în consecinţă, acest subiect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici