Opoziţia critică: AUR a întrecut o nouă limită

„AUR a întrecut o nouă limită”, afirmă purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, după ce un jurnalist a fost agresat la protestul de la Ministerul Sănătăţii. „Ce a făcut AUR astăzi ne-a arătat încă odată că vor să creeze doar haos”, adaugă el.

568 afișări
Imaginea articolului Opoziţia critică: AUR a întrecut o nouă limită

Imagine de la un protest AUR

„AUR a întrecut o nouă limită. Jurnalişti agresaţi de oamenii aduşi de AUR la protest. S-a întâmplat astăzi (joi - n.r.), la protestul împotriva <vaccinări obligatorii>, în condiţiile în care vaccinarea nu este obligatorie în România şi nici nu se intenţionează aşa ceva. Să fie clar. Agresiunea asupra unui jurnalist este o agresiune asupra democraţiei. Ce a făcut AUR astăzi ne-a arătat încă odată că vor să creeze doar haos şi nu au niciun interes pentru probleme reale ale românilor”, scrie pe Facebook Ionuţ Moşteanu.

Purtătorul de cuvânt al USR afirmă că „violenţa şi manipularea sunt principalele instrumente” ale AUR, „iar asta nu trebuie să rămână nesancţionat”.

„L-am văzut astăzi (joi - n.r.) şi pe George Simion care a uitat, brusc, că el a chemat oamenii la protest. La fel ca prietenul lui Ponta, ne anunţa că <nu ştie nimic, e plecat din localitate>”, încheie Moşteanu.

„Jandarmeria Capitalei face precizarea că un bărbat suspectat a fi lovit un reprezentat mass-media a fost extras din mulţime şi condus la secţia de politie în vederea luării măsurilor legale”, preciza Jandarmeria Capitalei.

Persoanei respective i se vor întocmi acte de sesizare privind infracţiunea de loviri şi alte violenţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
moşteanu,
aur,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici