Oprescu spune că i s-a cerut să se retragă din campanie

Candidatul independent la alegerile prezidenţiale Sorin Oprescu a declarat, sâmbătă, la Craiova, că i s-a sugerat să se retragă din cursa prezidenţială, în acest sens ajungând la el "soli din partea tuturor".

17 afișări
Imaginea articolului Oprescu spune că i s-a cerut să se retragă din campanie

Oprescu spune că i s-a cerut să se retragă din campanie (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

"Nu trebuie nimeni să ne ordone, pentru că ajungem la dictatură. Acum 4-5 ani de zile, când vorbeam în Parlament despre începutul acestei dictaturi, au fost suficient de mulţi care să se hlizească şi să nu creadă. Acum vin să-mi întindă mâna şi să-mi spună dacă eventual nu pot să mă retrag şi să-i las pe ei. Nu am înţeles, de ce să mă retrag?!", a afirmat Sorin Oprescu.

El a menţionat că printr-o situaţie asemănătoare a trecut şi în 2008, atunci când s-a înscris în alegerile pentru Primăria Capitalei.

"Nu sunt impresionat deloc de jocurile şi doapele aşezate pe traseul sondajelor politice. Aşa mi s-a întâmplat şi anul trecut când am intrat în cursa pentru Primăria Capitalei. Poate pe unii să-i impresioneze, poate unora să considere că nu au vot util dacă-l votează pe Sorin Oprescu. După toate statisticile şi după toate analizele Băsescu îl bate şi pe Geoană, şi pe Crin", a mai spus Oprescu.

Primarul general al Bucureştiului a mai spus că au ajuns la el "soli" de la toate partidele.

"Se trimit diverşi soli cu din aia albă şi te întreabă dacă nu vrei să discuţi. Am primit din partea tuturor", a spus Sorin Oprescu.

Întrebat dacă liderul PSD Ion Iliescu i-a cerut să se retragă din cursa prezidenţială, Sorin Oprescu a spus: "Domnul Ion Iliescu nu mi-a cerut. Atunci când a fost de dat asistenţă medicală în cadrul unei prietenii cu care domnul Ion Iliescu m-a onorat, i-am dat primul. Aşa dintr-o prietenie".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici