Oprescu susţine că Negoiţă a interzis accesul ONG-urilor în secţiile de votare din Sectorul 3

Biroul de presă al candidatului independent Sorin Oprescu susţine că la sediul de campanie al acestuia a fost semnalat faptul că în Sectorul 3, din dispoziţia primarului Liviu Negoiţă, observatorii ONG-urilor nu sunt lăsaţi să intre în secţiile de vot, deşi îndeplinesc condiţiile legale.

8 afișări
Imaginea articolului Oprescu susţine că Negoiţă a interzis accesul ONG-urilor în secţiile de votare din Sectorul 3

Oprescu susţine că Negoiţă a interzis accesul ONG-urilor în secţiile de votare din Sectorul 3 (Imagine: Mediafax Foto)

Prezentăm integral comunicatul biroului de presă al lui Sorin Oprescu:

"Încercare de fraudare a alegerilor la nivelul Sectorului 3

La sediul de Campanie al Candidatului Independent Sorin Oprescu a fost semnalat faptul că la nivelul tuturor secţiilor din Sectorul 3, din dispoziţia primarului acestui sector, observatorii ONG-urilor nu sunt lăsaţi să intre în secţiile de vot, deşi îndeplinesc toate condiţiile prevăzute de lege.

Precizăm că, în conformitate cu legea electorală actuală, un independent nu are reprezentanţi direcţi în secţiile de votare, aşa cum au toţi candidaţii partidelor.

În aceste condiţii orice candidat independent se poate baza doar pe obiectivitatea asigurată de ONG-urile şi reprezentanţii ne-politici aflaţi în secţiile de votare.

Interzicerea dreptului de a participa în secţii ca observatori ai reprezentanţilor unor ONG-uri ne îndreptăţesc să afirmăm că se încearcă fraudarea alegerilor."

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici