Oprescu: Voi candida independent. În mod sigur nu va exista sigla USL

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni seară, la B1 TV, că va candida independent pentru un nou mandat, subliniind că "în mod sigur nu va exista sigla USL".

606 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Voi candida independent. În mod sigur nu va exista sigla USL

Oprescu: Voi candida independent. În mod sigur nu va exista sigla USL (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Sorin Oprescu candidează independent, în cadrul unui parteneriat, unui parteneriat pentru Bucureşti. Uitaţi partea a doua cu siglă, fără siglă, cu pus acolo... Nu vreau să jignesc pe nimeni. În mod sigur nu va exista sigla USL. Candidat independent sprijinit de...", a spus primarul general, relatează Gândul.

Oprescu a explicat că alegerile sunt foarte serioase pentru că "ăştia ar face orice să rămână la putere".

În opinia lui Oprescu, a candida ca independent cu sprijin USL va însemna un staff de campanie propriu, precum şi strategia sa şi proiectele sale: "Un staff de campanie propriu, o strategie care este a mea şi, ce-i mai important, proiectele sunt ale mele, modificate sau poate îmbunătăţite cu ceea ce propune Uniunea şi aşa se întrunesc condiţiile unui parteneriat. Eu nu am stăpân. Mie nu-mi comandă nici unul, nici altul. Am discutat în termeni foarte bărbăteşti, de principiu, toate astea. Nu există decât posibilitatea de a respecta nişte proiecte".

Primarul general a mai spus că va face poze cu candidaţii propuşi de USL pentru primăriile de sector, că "toţi sunt bucureşteni".

Săptămâna trecută, la un alt post de televiziune Sorin Oprescu a spus că va candida ca independent sub sigla USL. El şi-a anunţat chiar şi sloganul de campanie: "Oprescu Sorin Mircea candidat independent sprijinit de USL".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici