Oprişan, felicitat de ziua sa de Geoană, Mitrea, Năstase şi Corlăţean

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a împlinit, vineri, 42 de ani, fiind sărbătorit de primarii PSD din judeţ, membri de partid, şefi ai instituţiilor descentralizate, subordonanţi şi felicitat de Mircea Geoană, Adrian Năstase, Miron Mitrea şi Titus Corlăţean.

2 afișări
Imaginea articolului Oprişan, felicitat de ziua sa de Geoană, Mitrea, Năstase şi Corlăţean

Oprişan, felicitat de ziua sa de Geoană, Mitrea, Năstase şi Corlăţean

Liderul social-democraţilor vrânceni s-a aflat dimineaţă la sediul Consiliului Judeţean, primindu-i în biroul său pe cei care au vrut să îl felicite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

El a fost felicitat de colegi, prieteni, şefii instituţiilor descentralizate, dar şi de localnici. Marian Oprişan a fost prezent de ziua sa de naştere şi la sediul PSD Vrancea, unde a fost felicitat de majoritatea primarilor social-democraţi, dar şi de numeroşi membri şi simpatizanţi ai PSD, care au ciocnit un pahar de şampanie cu sărbătoritul.

Preşedintele PSD Vrancea a primit numeroase cadouri şi zeci de buchete de flori.

De ziua sa, Marian Oprişan a fost sunat de foşti şi actuali lideri ai PSD, printre care Mircea Geoană, Adrian Năstase, Miron Mitrea şi Titus Corlăţean.

"Am fost sunat de actualul şi de fostul preşedinte al PSD, de fostul şi de actualul secretar general al PSD, dar şi de mai mulţi colegi din ţară", a precizat el.

Oprişan a spus că a primit de ziua sa mai multe cadouri pe care încă nu le-a desfăcut, multe flori şi un cadou special.

"Am primit multe flori şi cadouri, dar nu ştiu ce anume, pentru că nu le-am desfăcut. Cred că cel mai frumos cadou pe care l-am primit este un copoi unguresc. M-am bucurat foarte mult de acest cadou", a spus Marian Oprişan.

Pe de altă parte, el a declarat că degringolada de pe scena politică românească este cauzată de incapacitatea liderilor partidelor politice şi a şefului statului de a se aşeza la masa tratativelor şi de a ajunge la înţelegere şi consens.

"Nici preşedintele României, nici liderii partidelor parlamentare din România nu sunt capabili să ajungă la un consens, la o înţelegere, din care să rezulte un interes imediat în favoarea cetăţeanului român. Pe agenda clasei politice româneşti, cetăţeanul nu există în acest moment. Pe agenda partidelor politice şi a celor mai importanţi lideri politici din România, din nefericire, există doar un interes personal, şi un interes de partid", a afirmat Marian Oprişan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici