Orban, consiliat de preşedintele Federaţiei Române de Culturism/Toncean: Toată lumea la sport!

Liderul PNL, Ludovic Orban, va fi consiliat pe probleme sportive de preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Gabriel Toncean, care solicitat să precizeze care va fi primul proiect pe care îl va propune liberalilor a răspuns: „Toată lumea la sport”.

303 afișări
Imaginea articolului Orban, consiliat de preşedintele Federaţiei Române de Culturism/Toncean: Toată lumea la sport!

Orban, consiliat de preşedintele Federaţiei Române de Culturism/Toncean: Toată lumea la sport!

„Gabriel Toncean este noul consilier al preşedintelui PNL pe tot ceea ce înseamnă domeniul sportiv şi care s-a alăturat astăzi echipei noastre”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Gabriel Toncean a afirmat că „toată lumea ar trebui să facă sport, indiferent de culoarea politică (...)”, mărturisind că este „supărat şi trist” pentru că nimeni până acum nu a făcut "ceva concret pentru sport".

Solicitat să precizeze care va fi primul proiect pe care îl va propune liberalilor, Toncean a răspuns: „Toată lumea la sport!”.

Noul consilier al preşedintelui PNL a mărturisit că de 28 de ani, nu pleacă "nicăieri" fără echipamentul de sport.

Ludovic Orban a mărturisit că pentru el este „cam târziu” să se apuce de culturism.

„De culturism să mă apuc la vârsta mea este cam târziu, dar o structură sportivă am avut şi am. Chiar am făcut sport la viaţa mea. Am făcut gimnastică sportivă trei ani de zile, am practicat sporturi şi astăzi de fiecare dată când am ocazia joc baschet, fotbal, când îmi permite timpul. (...) Domnul Toncean nu a acceptat să fie consilierul meu pe probleme sportive pentru a mă ajuta să editez un manual de educaţie fizică, cum a scornit domnul Genunche (Liviu Pop-n.r.), în scurtul său mandat de ministru. Dimpotrivă, am avut discuţii privitoare la o investiţie extrem de serioasă în politici publice care să încurajeze educaţia prin sport”, a precizat Orban, afirmând că „educaţia prin sport (...) creşte competitivitatea”.

Toncean nu a vrut să îl consilieze pe Orban cu privire la greutăţile pe care ar trebui să le ridice, ţinând cont de condiţia sa fizică.

„Nu cred că este cazul să ridice kilograme. Un preşedinte bun ştie să conducă indiferent de greutatea fizică”, a răspuns Toncean, solicitat să spună câte kilograme ar trebui să ridice Orban.

Liderul PNL a interveni însă afirmând: „Să ştiţi că pot să duc în spate o greutate foarte mare”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici