Orban, despre candidat comun cu USR-PLUS: Întâi să-şi rezolve problemele, apoi să lanseze apeluri

Premierul Ludovic Orban, a declarat luni, în urma şedinţei Biroului Executiv, chestionat despre oferta USR-PLUS pentru PNL de a trimite un candidat comun pentru alegerile locale, că Alianţa ar trebui să-şi rezolve problemele interne, întâi, apoi „să lanseze apeluri”.

237 afișări
Imaginea articolului Orban, despre candidat comun cu USR-PLUS: Întâi să-şi rezolve problemele, apoi să lanseze apeluri

Orban, despre candidat comun cu USR-PLUS: Întâi să-şi rezolve problemele, apoi să lanseze apeluri

„Am discutat cu domnul Cioloş, în vizita de la Bruxelles, am inclus o întâlnire. (...) Noi avem propria procedură de desemnare a candidatului, fiecare are propria procedură de desemnare, întâi să-şi rezolve problemele interne, după aia să lanseze apeluri”, a spus premierul Ludovic Orban, luni, după şedinţa Biroului Executiv al partidului, întrebat de solicitările USR-PLUS pentru un candiat comun de dreapta la alegerile locale.

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a afirmat, vineri, că dacă PNL doreşte să susţină un candidat propriu la alegerile pentru Primăria Capitalei, ar trebui să-l prezinte în spaţiul public şi nu la „masa tocmelilor". Cioloş a explicat că momentan USR-PLUS îşi prezintă candidaţii în faza de precampanie.

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, după şedinţa Biroului Executiv, că PNL a decis data de 1 martie termen limită pentru desemnarea candidaţilor la locale, atât în Bucureşti, cât şi în celelalte municipii. El a spus că în cadrul sondajului intern, vor fi analizaţi şi candidaţi din afara PNL.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici