Orban, întrebat dacă Chirica va fi susţinut de PNL la Primăria Iaşi: Ar fi culmea să mă opun

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, joi seara, că nu se va opune dacă organizaţia PNL Iaşi va decide să îl sprijine la Primărie pe actualul primar al Iaşului, Mihai Chirica.

566 afișări
Imaginea articolului Orban, întrebat dacă Chirica va fi susţinut de PNL la Primăria Iaşi: Ar fi culmea să mă opun

Orban, întrebat dacă Chirica va fi susţinut de PNL la Primăria Iaşi: Ar fi culmea să mă opun

Întrebat, joi seara, la RTV, dacă Mihai Chirica va fi candidatul PNL la Primăria Iaşi, deşi acesta a câştigat primul mandat candidând din partea PSD, Ludovic Orban a spus că primarul Iaşului nu mai are nicio treabă cu PSD.

„Domnul Chirica de la Iaşi nu mai are nicio treabă cu PSD-ul de la emiterea OUG 13, în care a luat poziţie publică împotriva OUG 13 şi de atunci a avut o atitudine critică constantă. De altfel a fost şi dat afară de vreo 6 sau 7 luni şi el este primar independent de o bună bucată de vreme. Domnul Chirica este un primar şi este primarul Iaşului, nu al oricărui oraş, un primar care beneficiază de o cotă de încredere de peste 60%, un om care a făcut performanţă în administraţia locală şi chiar dacă nu a reprezentat PNL-ul, a fost, cel puţin în ultimele ture de alegeri, la alegerile prezidenţiale l-a susţinut pe preşedintele Iohannis şi a avut în mod constant opoziţie împotriva tuturor prostiilor pe care a vrut să le facă PSD”, a spus preşedintele PNL Ludovic Orban.

Orban a precizat că Mihai Chirica nu este candidatul PNL, dar dacă organizaţia locală a partidului va decide să îl sprijine, el nu se va opune.

„Nu am spus că este candidatul nostru. Dacă organizaţia PNL Iaşi se poate înţelege pe un program de guvernare locală cu Chirica, într-o formă sau alta, să-l sprijine ca şi candidat PNL, ca şi candidat independent, am spus că eu nu mă voi opune. Dar asta e o decizie care, până la urmă, o iau cei din Iaşi care cunosc foarte bine. Ar fi culmea să mă opun unui astfel de proiect”, a spus Orban.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici