Orban: Nu mi-am evaluat şansele, voi anunţa în Congres soluţia la candidatura pe liste

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, înaintea Congresului PNL în care urmează să fie aleasă noua conducere a partidului, că încă nu şi-a evaluat şansele în ceea ce priveşte candidatura la preşedinţia formaţiunii.

14 afișări
Imaginea articolului Orban: Nu mi-am evaluat şansele, voi anunţa în Congres soluţia la candidatura pe liste

Orban: Nu mi-am evaluat şansele, voi anunţa în Congres soluţia la candidatura pe liste (Imagine: Razvan Chirita/Mediax Foto)

Orban a sosit la congresul PNL cu aproximativ o oră întârziere, lucrările fiind deja în desfăşurare.

Întrebat de lista de candidaţi la conducerea partidului pe care o va propune votului delegaţilor, Orban a spus că a făcut o listă şi o va anunţa în timpul Congresului.

Întrebat dacă va mai candida, în condiţiile în care delegaţii au votat în favoarea candidaturii pe liste, iar el s-a pronunţat ferm împotrivă, prim-vicepreşedintele PNL a răspuns: "Veţi afla din mesajul meu ce soluţie am pentru această problemă".

Orban a mai spus că nu şi-a evaluat şansele şi a evitat să avanseze un pronostic.

"Nu fac anticipări, evaluarea şanselor este una, scorul este altceva. Încă nu am apucat să îmi evaluez şansele, să vedem cum evoluează lucrările Congresului", a afirmat prim-vicepreşedintele PNL.

Crin Antonescu şi Ludovic Orban candidează, la Congresul ce se desfăşoară sâmbătă la Palatul Parlamentului, pentru funcţia de preşedinte al PNL, cei doi depunând şi liste cu echipe pe care le propun pentru conducerea formaţiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici