Orban nu ştie câţi primari a luat PNL de la PSD

  • Ludovic Orban nu ştie câţi primari a luat PNL de la PSD
  • Social-democraţii au reclamat că au pierdut aproape 100 de primari în toată ţara
  • Ludovic Orban spune, din nou, că nu încurajează traseismul
  • Orban: Sunt de 30 de ani în acelaşi partid, exemplul meu trebuie urmat
444 afișări
Imaginea articolului Orban nu ştie câţi primari a luat PNL de la PSD

Orban nu ştie câţi primari a luat PNL de la PSD

E ziua în care Birourile Electorale trag linie şi afişează negru pe alb lista finaliştilor la concursul pe primării. Ludovic Orban spune că nu ştie nici acum câţi refugiaţi de la PSD a adăpostit sub umbrela sa galbenă. În urmă cu doar câteva zile, senatorul Lucian Romaşcanu vorbea despre 97 de primari PSD plecaţi la PNL. Dar şi despre 40 de liberali care au ales să joace în echipa lui Marcel Ciolacu. 

În urmă cu câţiva ani, situaţia era exact invers. În 2014, Guvernul Ponta a permis, pentru o perioadă limitată, ca primarii aleşi pe listele unui partid să poată trece la alt partid fără să îşi piardă mandate. PNL a pierdut atunci 268 de oameni.

Ludovic Orban: Una este demisia dintr-un partid şi alta este înscrierea într-un partid. Faptul că cineva a plecat de la PSD e rezultatul unei decizii personale. Personal, îmi cunoaşteţi poziţia. De 30 de ani sunt în acelaşi partid şi cred că exemplul meu personal trebuie urmat de toţi politicienii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici