Orban: PSD a renunţat la statutul de partid, preferându-l pe cel de grup infracţional organizat

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri seara, că, prin deciziile luate, Partidul Social Democrat ”a renunţat de la sine putere la statutul de partid politic, transformându-se într-un grup infracţional organizat sub controlul absolut al lui Liviu Dragnea”.

899 afișări
Imaginea articolului Orban: PSD a renunţat la statutul de partid, preferându-l pe cel de grup infracţional organizat

Orban: PSD a renunţat la statutul de partid, preferându-l pe cel de grup infracţional organizat

”Întreaga Românie a putut să vadă astăzi cum Partidul Social Democrat a renunţat de la sine putere la statutul de partid politic, transformându-se într-un grup infracţional organizat sub controlul absolut al lui Liviu Dragnea. Toţi românii care sunt preocupaţi de soarta acestei ţări trebuie să devină extrem de atenţi la ceea ce urmează în perioada următoare din partea PSD. Liviu Dragnea şi gruparea sa nu se vor da în lături de la nimic pentru a-l scăpa de puşcărie. Nu mai există nicio limită pentru acest individ, care este dispus să sacrifice orice şi pe oricine îi va sta în cale”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

El a mai spus că ”alături de românii oneşti, care cred în egalitatea în faţa Legii şi în menirea fiecărui om de a-şi construi un rost în viaţă prin propria muncă”, Partidul Naţional Liberal va milita prin toate mijloacele politice şi legale posibile pentru protejarea intereselor cetăţenilor acestei ţări.

”Confruntarea cu această grupare infracţională s-a transformat într-un război pentru salvarea democraţiei româneşti. Din acest motiv, considerăm că nu există zone neutre în raport cu ceea ce va încerca în perioada următoare Partidul Social Democrat. Ultima ocazie pe care o mai au acei parlamentari PSD care se mai consideră reprezentanţi ai cetăţenilor, şi nu stăpâni ai acestora, pentru a se delimita de Liviu Dragnea, este moţiunea de cenzură iniţiată de PNL. Le sugerăm să cumpănească foarte bine asupra acestui moment”, a adăugat Orban.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, vineri, după şedinţa CEx, că rămâne la conducerea partidului, a majorităţii parlamentare şi la Camera Deputaţilor, precizând că mitingul pe care l-a organizat în Piaţa Victoriei a contribuit la condamnare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici