Orban susţine că membri ai partidului au fost sunaţi să îşi reatragă Like-urile de pe postările lui: „Este cea mai urâtă perioadă din viaţa mea în PNL”

  • Preşedintele PNL Ludovic Orban susţine că actuala campanie internă din PNL este cea mai urâtă pe care a trăit-o în ultimii 30 de ani în politică.
  • El a vorbit despre colegi „sunaţi să-şi retragă Like-urile de pe postările mele”.
1000 afișări
Imaginea articolului Orban susţine că membri ai partidului au fost sunaţi să îşi reatragă Like-urile de pe postările lui: „Este cea mai urâtă perioadă din viaţa mea în PNL”

Orban susţine că membri ai partidului au fost sunaţi să îşi reatragă Like-urile de pe postările lui: „Este cea mai urâtă perioadă din viaţa mea în PNL”

„Eu vă spun sincer că am trăit din momentul anunţării candidaturii (lui Florin Cîţu-n.r.) este cea mai urâtă perioadă din viaţa mea în PNL şi este practic cea mai urâtă campanie cu care m-am confruntat eu în 31 de ani de politică. Nu poţi să faci campanie cu <pâinea şi cuţitul sunt la mine. Dacă nu mă votaţi, nu primiţi nimic, nici funcţii, ba chiar vă dăm afară oamenii. Cine e cu Orban, să plece>”, a spus sâmbătă, în judeţul Hunedoara, Ludovic Orban.

Acesta susţine că membri ai partidului au fost sunaţi să îşi reatragă Like-urile de pe postările lui.

„Ce mi-a fost dat să aud de la susţinătorii mei în ultimele 3 luni n-am auzit în viaţa mea de la colegi din PNL. Să fie sunaţi să-şi retragă Like-urile de pe postările mele, să se facă monitorizare pe Like-uri. Să-i pună pe primari să semneze pentru susţinerea unui candidat că altfel nu-i bagă delegaţi la congres. Să li se spună primarilor sau preşedinţilor de filială că niciun primar nu va primi niciun proiect dacă nu se aliniază în susţinerea celui care are pâinea şi cuţitul”, a acuzat Orban.

Preşedintele PNL a mai spus că în 1 septembrie toţi susţinătorii care au semnat moţiunea lui „au fost schimbaţi din funcţiile de conducere de la Cameră şi de la Senat”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici