Orban: Toate organizaţiile PNL care îşi îndeplinesc obiectivele electorale vor fi premiate

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, la Bistriţa, că toate acele organizaţii ale partidului care îşi îndeplinesc obiectivele electorale stabilite vor fi premiate, precizând totodată că nu se vor aplica sancţiuni în cazul celorlalte.

11 afișări
Imaginea articolului Orban: Toate organizaţiile PNL care îşi îndeplinesc obiectivele electorale vor fi premiate

Orban: Toate organizaţiile PNL care îşi îndeplinesc obiectivele electorale vor fi premiate (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Ludovic Orban a fost întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă organizaţiile care nu vor îndeplini scorul electoral stabilit de partid vor avea de suferit.

"Nu vor fi sancţionate, vor fi premiate în schimb toate acele organizaţii care îşi îndeplinesc obiectivele electorale stabilite. În politică, sunt tot felul de premii: accederea în structuri de conducere judeţene sau centrale, o mulţime de alte lucruri, posibilitatea de a stabili candidaţi pentru diverse funcţii publice", a spus Orban.

Liderul PNL a explicat că, la nivel central, a fost stabilit un obiectiv electoral până la nivelul fiecărei localităţi, cunoscut deja în toate organizaţiile PNL, obiectiv care a fost negociat cu fiecare.

"Nu îi poţi cere unui preşedinte PNL dintr-o localitate cu primar PSD foarte bine apreciat să scoată 80 la sută, dar îi fixezi 20 la sută. Am încercat să fixăm obiective realizabile, care să stimuleze membrii noştri din organizaţii sau din administraţia locală să se mobilizeze", a declarat Ludovic Orban.

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, s-a întâlnit, duminică, cu staff-ul PNL din Bistriţa-Năsăud şi a stabilit strategia de campanie, iar apoi a fost prezent la sărbătoarea satului Şieuţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici