Orban: Un candidat la prezidenţiale trebuie desemnat repede

Vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că toţi liderii PNL sunt de acord că un candidat liberal la alegerile prezidenţiale trebuie desemnat cât mai repede, însă o discuţie despre o eventuală candidatură a sa este prematură.

14 afișări
Imaginea articolului Orban: Un candidat la prezidenţiale trebuie desemnat repede

Orban: Un candidat la prezidenţiale trebuie desemnat repede (Imagine: Mediafax Foto)

Orban a spus că viitorul candidat al PNL la Preşedinţie trebuie să aibă sprijinul "bazei partidului" şi să fie capabil să îl înfrângă pe Traian Băsescu.

Întrebat dacă există posibilitatea ca el să fie candidatul PNL pentru Preşedinţie, Orban a răspuns că discuţia este prematură.

"E prematur să discutăm. Oricum, este evident că noi ne vom întemeia decizia de desemnare a candidatului prezidenţial pe voinţa bazei partidului şi pe studii socio-psihologico-politice foarte profunde, astfel încât să desemnăm un candidat care să aibă şanse reale să îl înfrângă pe Băsescu", a spus Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, desemnarea unui candidat trebuie făcută cât mai repede, pentru ca acesta să aibă timp să meargă prin ţară şi să discute cu oamenii.

"La nivelul discuţiilor pe care le-am avut, nu neapărat oficiale, în Delegaţia Permanentă, toţi liderii partidului, chiar astăzi (sâmbătă - n.r.) am vorbit cu domnul Olteanu, cu domnul Cioroianu şi, în general, toţi liderii partidului consideră necesară desemnarea candidatului cât mai repede, astfel încât să putem ca întreg partidul să înceapă lupta pentru câştigarea prezidenţialelor, iar candidatul să aibă posibilitatea să umble în toată ţara, să aibă relaţie directă cu oamenii, astfel încât oamenii să îi cunoască proiectele", a afirmat Orban.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Bogdan Olteanu, declara, vineri, într-o conferinţă de presă, că prioritatea PNL este desemnarea candidatului pentru prezidenţiale, deoarece liberalii sunt interesaţi să găsească cel mai bun candidat pentru aceste alegeri, pe care să le poată câştiga.

Citeşte şi:

Olteanu: Desemnarea candidatului la preşedinţie e prioritară

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici