Orban: Valul de relaxare începe pe 16 mai. Ultimele detalii despre activităţile permise şi interzise începând cu această dată

  • Valul de relaxare va fi valabil din 16 mai, a spus premierul Ludovic Orban
  • Acesta a declarat că începând cu această dată se deschid magazinele alimentare, farmaciile, cabinetele stomatologice, curăţătoriile chimice
20712 afișări
Imaginea articolului Orban: Valul de relaxare începe pe 16 mai. Ultimele detalii despre activităţile permise şi interzise începând cu această dată

Orban: Valul de relaxare începe pe 16 mai. Ce activităţi vor fi încă restricţionate

Valul de relaxare va fi valabil din 16 mai, aceasta fiind ziua în care se deschid magazinele alimentare, farmaciile, cabinetele stomatologice, curăţătoriile chimice, a spus premierul Ludovic Orban în cadrul unui interviu televizat. 
 
„Se vor redeschide centrele de înfrumuseţare, se redeschid anumite activităţi în domeniul sportului, în special cantonamentele organizate. Ce menţinem înca sub restricţie sunt acele activităţi care reclamă prezenţa unui număr mare de oameni, atât în spaţii închise, cât şi deschise”, a mai declarat premierul, la Digi24. 
 
Acesta a mai precizat că se vor deschide „bucătăriile din hoteluri, dar nu se va permite servirea la comun a mesei. Se va permite şi servirea în regim room service”.
 
Premierul a declarat că este mulţumit de felul în care românii au respectat recomandările autorităţilor. 
 
„ Vreau să spun că majoritatea românilor au fost corecţi şi au respectat regulile. Contez pe capacitatea lor de a determina comportament un corect chiar şi pentru cei care nu respecta regulile”,  a mai spus Ludovic Orban.  
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici